Маchet de site:
Alegeti designul pentru site-ul vostru din 5000 de machete profesionale. Este cea mai vasta colectie din Internet care se autocompleteaza zilnic. Fiecare machet are designul sau individual.

Comandati machet:
Achitarea machetului se poate face prin citeva modalitati: 1. Folosind cardul bancar. Faceti click asupra machetului ales si apoi click-ati: “Buy this template”, completati formularul si efectuati plata urmind instructiunile. 2. Daca nu aveti asa posibilitate, alegeti modalitatea potrivita din modalitatile propuse in formularul de comanda. Veti primi machetul pe email.

Categoriile:
Toate: Toate machete, Noi, Pe fundalul alb, Nu au fost cumparate niciodata, Cu reducere . Rubrici: Аuto, Аgro, Аrhitectura, Аrmata, Securitatea, Business, Nunti, petreceri, Design Web, Hoteluri, Animale, Cunostinte, Jocuri, Internet, Arta, Frumusetea, Carti, Computere, Cluburi, Cazinou, Cultura, Design de teren, Magazine, Medicina, Мobila, Моda, Мuzica, Bauturi, Stiinta, Imobil, Alimentare publica, Invatamint, Cadouri, Industrie, Presa, Dreptul, Pagini personale, Logistica si transport, Politica, Distractii, Religia, Telecomunicatii, Familia, Soft, Sport, Тurism, Forum-uri, Foto, Hosting, Flori, Dispozitive electronice, Obiecte de giuvaierie.

Exemple:
Toate machete

Intrebari frecvente:
Care sunt avantajele machetului de site fata de desingnul sitului realizat la un Webdesigner? Va prezentam, citeva din ele. 1. Intii de toate nu platiti pentru ceea ce nu vedeti, dar alegeti ceea ce va place si vi se potriveste ca design si tema 2. Si apoi aveti la alegere un numar mare de machete. 3. Machetele sunt realizate de profesionisti la nivel mondial. 4. Situl este finalizat mult mai repede decit сel comandat de la zero. 5. Si daca aveti mici abilitati de lucru la calculator costul final al site-ului va fi mult mai mic decit сel comandat. Ce voi primi dupa achitare? - Veti primi toate fisierele cu machet pe email. Cum pot modifica si adauga informatia pe site? - Toate machetele pot fi redactate cu ajutorul redactorilor speciali, de exemplu Macromedia Dreamweaver. Toate machete sunt in limba engleza, pot schimba limba ? - Da, poti schimba in orice limba dorita. Pot comanda la voi ajustarea machetului la look-ul final cerut? - Da, acordam astfel de servicii. Urmeaza sa ne trimititi toata informatia si lista modificarilor dorite pentru a putea calcula tariful serviciilor. In medie ajustarea se face in 2-3 zile. Ce inseamna "Non-unique purchase" si "Unique purchase"? - "Non-unique purchase" - este machetul care se vinde tuturor doritorilor fara restrictii. "Unique purchase" - persoana ce procura acest machet este unic (machetul nu se mai vinde in continuare). Are sens sa cumpar la tarif "Unique purchase" avind in vedere posibilitatea procurarii acestui machet mai devreme de mine? - Are sens, deoarece sanse de a gasi design-ul asemanator este foarte mic. Conform sursei google.com la moment in Internet sunt mai mult de 3 miliarde de pagini Web.


 

Hosting | Domenii | Parcarea | Machete | Servicii+ | Reguli | Contacte | Login

© 2002-2015 Hosting.md - toate drepturi protejate.
Continutul acestui site, stilul si designul sunt protejate ca fiind obiectul a drepturilor de autor.
Este interzis de a copia si de a posta informatia in alte surse de informatie si Internet site-uri fara permisul Hosting.md.